Lediga tjänster

Säljare

Weland AB är ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.

Vi söker just nu en

Säljare

Vi söker en säljare till vår avdelning för stålprodukter till byggindustrin som spiraltrappor, raka trappor, gallerdurk m.m. Hos oss kommer du få lära dig grunderna för att bli en duktig säljare med möjlighet att utvecklas inom företaget. Du kommer vara med från offerträkning till avslutad affär. Arbetet består till stor del av teknisk support mot våra kunder och du kommer att arbeta i vårt affärssystem Monitor.

Du har daglig kontakt med våra kunder via telefon och e-post. Det är därför viktigt att du har god förmåga att kommunicera på ett professionellt och trevligt sätt i både tal och skrift. Vi tror att du är i 30-årsåldern eller yngre och har en ambition av att vilja stanna och växa inom Weland. Ingenjörsexamen eller praktisk erfarenhet av byggbranschen är meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ritningsläsning.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Snarast
Lön: Fast lön

Om du har ytterligare frågor tag gärna kontakt med Fredrik Albinsson på telefon 0371-344 70.

Rekrytering sker löpande, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast.
Din ansökan skickar du till fredrik.albinsson@weland.se, alternativt till Weland AB, Fredrik Albinsson, Box 503, 333 28 Smålandsstenar.
Sista ansökningsdatum: 28 juni


Övriga tjänster inom koncernen

Tjänst Företag Placeringsort Datum
Projektledare till konstruktionsavdelningen
Weland Plastic AB
Smålandsstenar
2019-05-24
Konstruktör
Weland Aluminium AB
Alvesta
2019-05-22