Logo nyhetsbrev

Nyhetsbrev april 2015

Gallerprodukter Galler-
produkter
Trappor och räcken Trappor
och räcken
Plåtbearbetning Plåt-
bearbetning
Övriga produkter Övriga
produkter

Affärsracet i Anderstorp, 27–28 maj

Affärsracet är en av Sveriges största mötesplatser för innovation och entreprenörskap. Här möts näringsliv, akademi och politik för att samtala om nya perspektiv och konkurrenskraft.

Vi på Weland kommer ha en monter tillsammans med några av våra dotterbolag i regionen. Vi kommer presentera vad vi tillverkar och vad vi kan hjälpa till på legobasis inom stål och smide.

Gnosjöregionens näringslivsmässa, Affärsracet, äger rum på Anderstorp Raceway 27-28 maj.

Utställande Welandbolag är:

Weland AB - Gallerdurk, trappor, laserskärning m.m.
Makeni AB - Allt inom formsprutning av termoplast
Eurovema AB - Arbetsstolar, elrullstolar, rollatorer m.m.
Weland Lagersystem AB - Hissautomater för lagret
Weland Industricentrum AB - Lokaler för företag
Weloc AB - Förslutningsklämmor för hem och industri
Weland Luftbehandling AB - Luftbehandlingsaggregat
Svenska Oljebolaget AB - Drivmedel och smörjmedel
Hylte Tryck AB – Trycksaker, bokbinderi m.m.

 
Affärsracet 2015

Raka trappor för alla miljöer

Welands välkända ståltrappor har levererats till industrin och till utrymningsvägar i mer än ett halvt sekel. De har alltid uppskattats för sin flexibilitet, måttnoggrannhet och enkla, snabba montage.

Raka ståltrappor är lika snygga, praktiska och flexibla till mer offentliga miljöer som t.ex. entrétrappor till bostadshus i flera våningar. De varmförzinkade trapporna är prisvärda, halksäkra, ”självstädande” och underhållsfria. De har dessutom en väldigt kort leveranstid som få andra trapptyper kan matcha.

Brf Kistalunden

I Kista har det byggts ett helt nytt bostadsområde – Kistahöjden, en lugn oas med uråldrig skog och hällmark som granne och samtidigt ett modernt boende i en växande och spännande del av Stockholms ytterstad. Här har Weland levererat raka trappor till 26 friliggande hus som byggt på områdets södra sida. Trapporna är varmförzinkade och har steg av gallerdurk vilket gör dem säkra och underhållsfria.

 
Rakatrappor

Ny film om plåtbearbetning och laserskärning

På vår nya uppdaterade film om plåtbearbetning och laserskärning kan du se hur de olika produktionsmomenten går till. Vi vill på detta sätt visa hur vi på ett rationellt och effektivt sätt utför de arbetsuppgifter som gör oss till en komplett och pålitlig samarbetspartner.

Filmen är uppdelad i olika produktionsområden som kan ge dig tankar och inspiration för att möta framtida produktionsutmaningar. Förutom styrkan att ha bästa tänkbara maskinutrustning har Weland även ett omfattande lager av plåt och rör vilket kan bidra till att leveranstiderna hålls nere.

DET GÖR OSS TILL EN UNIK RESURS!

 
plåtbearbetning och laserskärning