Logo nyhetsbrev

Nyhetsbrev november 2014

Gallerprodukter Galler-
produkter
Trappor och räcken Trappor
och räcken
Plåtbearbetning Plåt-
bearbetning
Övriga produkter Övriga
produkter

Elmia Subcontractor 2014

Den 11-14 november ställer Weland AB ut på Elmia Subcontractor i Jönköping. Där kommer vi att visa upp vattenskärning och prata om laserskärning där vi är en av landets största aktörer.

Vi kommer att finnas i monter A06:38 .

Önskar du en biljett?

Förregistrera er på Elmia Subcontractors webbplats.

 
Elmia Subcontractor

 

Lättdurk för brandsläckning

Weland har utvecklat en speciell lättdurk för brandsläckning. Lättdurken har utvecklats till brandsläckningsgropar i transformatorstationer m.m. Durken är lätt att montera och demontera vid reparations- och underhållsarbeten.

Vid brandtillbud där brinnande transformatorolja kommer ut i transformatorhuset så rinner den igenom perforeringen i durken och kvävs p.g.a. syrebrist i gropen under durken. Det tar bara ca 5-15 sekunder innan elden är helt släckt.

Tester har utförts i samarbete med räddningstjänsten i Gislaved. Klicka dig vidare för att se ett av våra test av lättdurk för brandsläckning.

Lättdurk har även många andra användningsområden, läs mer om lättdurken.

 
Lättdurk för brandsläckning

 

Konstruktionshjälp

Underlätta projekteringen och moduleringen av raka trappor och sektionsräcken genom att ladda hem 3D modeller i STEP-format.

Trappsteg och planer till raka trappor finns som enskilda detaljer. STEP-filerna finns i samtliga gallerdurkstorlekar med och utan säkerhetsframkant. Stegen och planerna finns även med synlig gallerdurk och utan detaljerad gallerdurk.

För sektionsräcket finns enskilda detaljer som t.ex. fästen, ståndare, rör m.m. för att kunna modulera sektionsräcket.

Här laddar du hem dina STEP-filer.

 
Konstruktionshjälp