Logo nyhetsbrev

Nyhetsbrev mars 2014

Gallerprodukter Galler-
produkter
Trappor och räcken Trappor
och räcken
Plåtbearbetning Plåt-
bearbetning
Övriga produkter Övriga
produkter

Nordbygg 2014 på Stockholmsmässan

Den 1-4 april ställer Weland AB ut på Nordbygg.

Vi kommer att finnas i monter C20:41.

Registrera dig på Nordbyggs hemsida om du vill ha entrébiljett.

Vid registrering ange kod: nordbygg14

 
Nordbygg

 

Rostfri handledare

Kreativt tänkande tillsammans med en modern maskinpark har gjort att Weland utvecklat handledaren. Den rostfria handledaren finns idag etablerad på samtliga marknader i Norden.

Rostfri handledare används nu i flertalet av våra traditionella produkter, såsom spiraltrappor, handikappramper, flexbryggor och sektionsräcken.

Trots att vi nu jobbar med ett kostsamt material som rostfria rör så kan Weland med hjälp av flertalet innovativa produktlösningar, en stark maskinpark, stora produktionsserier, minskat antal delprocesser i tillverkningen, samt större och mer effektiv lagerhållning nå våra mål.

Att korta våra leveranstider. Även att hålla en mer konkurrenskraftig prisbild. Viktiga konkurrensfördelar för oss likväl som för samtliga våra kunder.

 
Gångbrygga

 

Mobila översvämningsbarriärer

Åt Inero AB tillverkar Weland AB lätta och snabbmonterade översvämningsbarriärer. Barriärerna kan användas som tillfälliga invallningar för att hålla undan vatten vid översvämningar, men även som stationära översvämningskydd vid t.ex. oljecisterner och andra större tankar. Ineros översvämningsbarriärer är patenterade.

Weland har laserskurit, vattenskurit och bockat komponenterna till Inero i Månsarp. Plåten är i 3 till 5 mm marint aluminium i kvalitén EN-AW-5754 H22. Stödben i aluminium med dimensionen 120x30x3 mm och i kvalitén EN-6063-T6.

 
CE-cert

 

Rastmöbler som tål det mesta

Gallermöbler framtagna speciellt för miljöer där de utsätts för hårdhänt behandling. Möblerna sitter ihop i en enhet och kan förankras i marken.

Weland rastmöbler tillverkas av galler i varmförzinkat stål. Till parkeringsplatser, vid kiosker, gatukök, rastplatser, restauranger, campingplatser, badplatser, skidanläggningar m.m. Överallt där du vill sitta ned och pausa en stund.

Ladda gärna hem eller beställ vår nya broschyr.

 
CE-cert