Logo nyhetsbrev

Nyhetsbrev november 2011

Gallerprodukter Galler-
produkter
Trappor och räcken Trappor
och räcken
Plåtbearbetning Plåt-
bearbetning
Övriga produkter Övriga
produkter

 

Automatisk stansning och panelbockning

Väggpaneler tillverkade i vår automatiska stansningsanläggningI vår moderna stansningsanläggning sker hantering av såväl ämnen in i maskinen som utmatning / stapling av "skrotskelett" helt automatiskt. En treaxial plockutrustning plockar dessutom de utstansade detaljerna och staplar dem på pall.

Som sista station i anläggningen finns en panelbockningsmaskin som automatiskt bockar alla sidor i enkla eller mer komplicerade bockningar, t.ex. dubbelvikt eller i önskad vinkel.

Anläggningen är speciellt lämplig för lådor, skåp och liknande, men tillämpningsområdet är stort. Det är endast fantasin som sätter gränser.

Läs mer om automatisk stansning, nibbling och panelbockning.

Halkskydd vid entrégaller och trappsteg

Halkskydd till gallerdurkVintertid kan vissa gallerdurkar bli hala av fukt och is. Speciellt gäller detta entrégaller och trappor i oskyddat läge.

Nu har vi tagit fram en lösning på problemet. Ett halkskydd i pressad rostfri plåt som utan verktyg kan klämmas fast på gallrets plattstänger.

Ovansidan på halkskyddet har hål med uppåtpressade kanter som ger ett mycket bra halkskydd. Halkskydden passar till gallerdurk med H- och N- maskvidd. (cc 33 och 17 mm) samt A-durk med maska 33x11 mm.

Halksydden finns till 25 och 30 mm höga galler.

Vill du veta mer om våra halkskydden är du välkommen att kontakta oss!

 

Weland mässa i Malmö

Welandmässa malmöDen 24-25 Januari 2012 visar vi våra Weland produkter i Slakthuset i Malmö. En särskild inbjudan skickas ut under december och visas på vår hemsida under Nyheter.

Raka trappor

Raka trappor för snabb leveransRaka trappor från Weland har som standard komponenter av varmförzinkat stål.

Trappdelar såsom trappsteg och planer serieproduceras. Detta ger en smidig hantering som avspeglat sig i korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om våra raka trappor här!