Logo nyhetsbrev

Nyhetsbrev juni 2011

Gallerprodukter Galler-
produkter
Trappor och räcken Trappor
och räcken
Plåtbearbetning Plåt-
bearbetning
Övriga produkter Övriga
produkter

 

Laserskurna plåtar till båtskrovLaserskurna plåtar till båtskrov

En oceangående segelbåt i stål och betyg i kärnämnen - det är vad eleverna på den nya yrkesförberedande gymnasieutbildningen "På rätt köl" i Umeå arbetar för.

Praktiskt arbete med båtbygge, parallellt med lifecoaching och teoretiska studier, ger ungdomar med speciella krav på sin utbildning en meningsfull skoltid.

Vi har levererat de laserskurna plåtarna till båtskrovet.

Se mer på http://svtplay.se/v/2263765/batbygget_fortsatter.

Läs mer om laserskärning på vår hemsida.

Gångbrygga Flex

Gångbrygga FlexGångbrygga Flex är vår benämning på en sammansatt produkt uppbyggd kring welandprodukterna gallerdurk, räcken och VUC-profil.

Vårt norska bolag, Weland A/S, fick i uppdrag att leverera och montera gångbanor, trappor, lejdare, räcken och gallerdurk till byggnationen av pelletsfabriken Biowood Norway AS. En central produkt i leveransen är den nya gångbryggan Flex som visat sig vara just så flexibel som vi hoppats. Trots svårigheten med exakt projektering till redan existerande konstruktioner, har gångbryggan blivit väl mottagen av både kund och montörer. Våra lösningar bidrog till ett mycket bra resultat.

Biowood Norway AS, som är beläget strax utanför Kristiansund på Norges västkust, är en av världens största fabriker för tillverkning av miljövänlig träpellets. Den årliga produktionen beräknas uppgå till ca. 450 000 ton, vilket motsvarar 2 TWh energi/år.

Mer information om projektet hos Biowood Norway finns här.

Här hittar du mer infomation om gångbrygga Flex.

Welandmässa i Göteborg

SigmabalkFör första gången gör vi en gemensam utställning med Welandgruppens olika bolag. Vi ställer ut våra produkter i Ullevi Lounge under två dagar i september.

Från vårt breda produktutbud kommer vi visa allt från tryckeri, porttelefoner, passagesystem, ventilationsaggregat, varmförzinkning och miljöstationer till hissautomater, gallerdurk, trappor , fackverksbalkar, takskydd, väderskydd, plåtbearbetning och Kåbe entrémattor.

Boka in den 13 eller 14 september mellan kl. 10.00 och 13.30. Om du föranmäler dig bjuder vi på lunch.

Du föranmäler dig enklast via anmälningsformuläret på vår hemsida.

Mer information om mässan finns på hemsidan.

Semesteröppet

Vi har semesteröppet veckorna 28-31. Det innebär att du under denna period kan få leverans av våra lagerprodukter.

Behöver du hjälp med priser eller produktinformation finns säljare på plats, om än i något begränsad omfattning.