Lediga tjänster

Säljare

Weland AB är ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.

Vi söker just nu en

Säljare

Vi erbjuder en trygg och fast anställning. Hos oss kommer du att lära dig grunderna för att bli en duktig säljare och få möjlighet att utvecklas i din roll och inom företaget. Arbetet består till stor del av teknisk support mot våra kunder och du kommer att arbeta i vårt affärssystem Monitor. Du har daglig kontakt med våra kunder via telefon och e-post. Det är därför viktigt att du har god förmåga att kommunicera på ett professionellt och trevligt sätt i både tal och skrift. Vi söker dig som brinner för bygden. Vi tror att du är i 30-årsåldern eller yngre och har en ambition av att vilja stanna och växa inom Weland. Ingenjörsexamen eller praktisk erfarenhet inom byggbranschen är meriterande, men inget krav då vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Du kommer arbeta på vår avdelning för stålprodukter till byggindustrin med kalkylering och försäljning av entresoler och lagerinredningar men även med spiraltrappor, raka trappor, gallerdurk mm. God kunskap inom ritningsläsning är därför ett krav.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Snarast
Lön: Fast lön

Om du har ytterligare frågor tag gärna kontakt med Fredrik Albinsson på telefon 0371-344 70.

Rekrytering sker löpande, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast.
Din ansökan skickar du till fredrik.albinsson@weland.se, alternativt till Weland AB, Fredrik Albinsson, Box 503, 333 28 Smålandsstenar.
Sista ansökningsdatum: 19 oktober


Övriga tjänster inom koncernen

Tjänst Företag Placeringsort Datum
Affärsinriktad systemkoordinator
Weland Lagersystem AB
Gislaved
2018-09-12
Kvalitetstekniker
Weland Plastic AB
Smålandsstenar
2018-09-05
Teknisk säljare
Weland Stål AB
2018-08-17